document.querySelector('[data-bind="click: create_season"]').hidden = true
Rezerviši sad
Rezerviši sad

 

 

FeelBelgrade team okuplja tim mladih ljudi koji imaju više od 12 godina iskustva u turizmu, ugostiteljstvu i organizaciji noćnog životu u našem glavnom gradu.

Beograd kao centar Srbije pa i čitavog Balkana poslednjih godina ima sve veći broj turista kako iz bivših jugoslovenskih država tako i iz čitave Evrope i samim tim zahteva sve veću broj smeštajnih kapaciteta nego bilo koji grad u ovom delu Evrope. Shodno tome smo i došli na ideju da napravimo agenciju i turistički portal koji će imatu u ponudi zaista kvalitetne smestajne kapacitete – apartmane u Beogradu ali i pružiti stranim turistima sve potrebne informacije o Beogradu, njegovim znamenitostima, turističkim turama, noćnom životu i svim onim što zanima turiste koji dolaze u naš grad.

Tim FeelBelgrade oseća i zna kako ovaj grad diše, jer smo u njemu rodjeni i odrasli, te smo uočili da se poslednjih godina povećava broj turista koji posećuje našu prestonicu, što zbog biznisa, što zbog razonode ili razgledanja našeg grada. Zbog svega toga, FeelBelgrade tim Vam omogućava ne samo smeštaj u najsavremenijim i najbolje opremljenim beogradskim apartmanima, nego organizaciju kompletnog boravka, organizovane ture obilaska Beograda, organizaciju noćnog provoda po Vašoj želji, uključujuci restorane, kafane, klubove, festivale, kulturno – umetničke, sportske i muzičke manifestacije kao i sve ostale dodatne informacije vezane za funkcionisanje u Beogradu.

Želimo da boravak u našem glavnom gradu, krojimo po Vašim željama, ukusima i mogućnostima i da budemo vaši domaćini u prestonici nocnog života i najlepših devojaka Evrope