document.querySelector('[data-bind="click: create_season"]').hidden = true
Rezerviši sad
Rezerviši sad

Ukoliko u centar Beograda dolazite sopstvenim autom, verovatno ste odlično upoznati sa problemom parkiranja. Upravo iz tog razloga smo Vam obezbedili privatni parking.

Cilj našeg Apart Hotela Feel Belgrade je pre svega da naši gosti budu zadovoljni i da se osećaju kao kod svoje kuće.

Baš iz tog razloga osoblje našeg hotela se maksimalno potrudilo da gosti na jednom mestu imaju obezbeđeno apsolutno sve što je neophodno za boravak u Beogradu.

Od udobno nameštenih apartmana, usklađenih sa modernim enterijerom, preko podrške recepcije, do obezbeđenog parking mesta u okviru istog kompleksa. Godine iskustva i zadovoljni gosti širom sveta svakodnevno nas obavezuju da svoje usluge uskladimo sa svetskim trendovima u ovoj branši.

Dva parkinga

U sklopu našeg Aparthotela nalaze se dva parkinga, zatvoreni i otvoreni.

Zatvoreni privatni parking se nalazi u podzemnoj garaži našeg Apart hotela gde imamo kapacitet do 6 parking mesta.

Otvoreni privatni parking se nalazi u sklopu našeg kompleksa pored glavne zgrade hotela. U pitanju je spoljna garaža sa obezbeđenih 5 parking mesta za automobile koji su veći od standarnih dimenzija. Kao i za mini van kombije, mini autobuse I automobile sa krovnim nosačima.

Privatni parking pod video nadzorom

Oba parkinga su pokrivena 24h video nadzorom kao i sistemom daljinskog zaključavanja, a u noćnim satima naše fizičko-tehničko obezbeđenje je tu da isprati sva dešavanja unutar našeg kompleksa.

Cena 1 parking noci u nasem Hotelu je 10 eur po noćenju. Neophodno je unapred rezervisati parking mesto zbog ograničenog kapaciteta.

 Za sve dodatne informacije molimo Vas da nas kontaktirate na +381 65 2004 003 i +381 11 36 22 637. Mi ćemo se potruditi da izađemo u susret Vašim željama. Feel Belgrade Team Vam je na raspolaganju od 08 do 23 časa svakog dana.

Svesni smo činjenice da je zadovoljan gost naš najbolji ambasador i to nam je glavna vodilja u svakodnevnom radu.

Feel Belgrade – Doživite razliku.