document.querySelector('[data-bind="click: create_season"]').hidden = true
Rezerviši sad

Ture Beograd – Ture i obilasci – Agencija Feel Belgrade je visokoprofesionalna turistička agencija koja se bavi pružanjem usluga receptivnog turizma od smeštaja gostiju u sopstvenim kapacitetima, preko usluga organizovanja razgledanja Beograda i Srbije, do oglašavanja najpoznatijih mesta i lokala u Beogradu i pružanja osnovnih informacija.

Agencija Feel Belgrade Vam omogućava da na jednom mestu upoznate Beograd i opredelite se za uslugu, znamenitost ili mesto od posebnog interesa za Vas. Organizovanjem redovnih tura razgledanja Beograda i znamenitosti po Srbiji želimo da pružimo visokokvalitetnu uslugu koja će se odvijati tokom cele godine gde će time turisti pored svih pružaoca usluga u sistemu imati najveću korist i upoznati Beograd na najbolji način.

Uspostavljanjem stabilnog sistema uključili smo u uslugu naše najbolje kafee, restorane, restorane kafanskog tipa, klubove i splavove. Time želimo da upotpunimo uslugu kojom će svaki naš gost ostvariti jedinstveno iskustvo vremenom provedenim u Beogradu.

Zadovoljan gost je naš najveći uspeh i vodeći se time biramo partnere i usluge za koje smatramo da mogu da daju željene rezultate. Visok standard pružanja usluga i najviši kvalitet istih je pretpostavka od koje smo krenuli i koja je cilj našeg poslovanja. Pružanjem usluga receptivnog turizma se počelo onog trenutka kada su sve usluge iz ovog sistema zadovoljile određene standarde.

Vi se opredelite za uslugu – Mi Vas vodimo… Oseti razliku, oseti Beograd! Srbija, ili zvanično Republika Srbija, kontinentalna je država koja se nalazi u južnoj Evropi, većim delom zahvata Balkansko poluostrvo, a manjim Panonsku niziju.

Glavni grad je Beograd. Sa 1.659.440 stanovnika u široj okolini, po popisu iz 2011. godine, on je administrativno i ekonomsko središte države. Srbija se na severu graniči sa Mađarskom, na severoistoku sa Rumunijom, na istoku sa Bugarskom, na jugu sa Republikom Makedonijom, na jugozapadu sa Albanijom i Crnom Gorom a na zapadu sa Hrvatskom i Bosnom i Hercegovinom (entitetom Republika Srpska).

Veliki broj zadovoljnih putnika sa kojima smo do sad sarađivali tvrde sa smo veoma pouzdani, efikasni i da smo svojom profesionalnom uslugom opravdali njihovo poverenje. Dozvolite nam da vaš  boravak kao individualnog putnika ili kao grupna poseta u Beogradu u našoj organizaciji bude ispunjen kvalitetno provedenim vremenom.

Ture Beograd – Ture i obilasci – Agencija Feel Belgrade Travel